Vintro kalkmaling utendørs…?

SOMMER!

Her kommer et tips til sommervær-prosjekt med Vintro kalkmaling!

Krukka som var grå og trist har fått friske sommerfarger malt med Vintro kalkmaling i flere forskjellige nyanser av blått, grønt og turkis!

Slå to fluer i en smekk, og nyt sol og sommer samtidig som du får gjort litt tiltrengt vedlikehold utendørs, eller du bare er som meg og må ha noe å holde på med. Her får du noen eksempler på hva Vintro kalkmaling kan brukes til utendørs, og noen tips til hva som kan være lurt å tenke på.

Nye blomsterpotter

Enten de ikke er så fine lenger, eller du bare kunne tenke deg andre farger eller finish, så kan du fint bruke Vintro kalkmaling på blomsterpottene du allerde har fremfor å kjøpe nye. Eller mal de gamle for å passe bedre til dine nye potter -man kan vel aldri ha for mange blomsterpotter utendørs..!

Utendørs trenger man heller ikke være så redd for litt søl eller sprut, så jeg benytter ofte sjansen til å la ungene være med på moroa.

Kanskje oppdager du at du har mer i skuffer og skap du kan dra fram å?

Her er det rom for å stimulere barnas kreative evner. Det er alltid populært når man har litt valgmuligheter og kan prøve seg litt fram. Kanskje har de noe som trenger en liten oppfriskning selv også.. Det er ihvertfall populært!

Før..

Utepotte før maling… jepp, den er fra 90-tallet..

På tide den skifter årtusen! Håper du har spart på noen av disse, så kan de nå få en ny vår!

Og etter…

Som nye!

Jeg har valgt å bruke flere farger i både grønt, blått og turkis, også har jeg bare lekt meg fram til resultatet.. Du kan selvfølgelig godt bruke bare en farge også, dette er bare et eksempel på hvordan det kan bli med flere forskjellige nyanser. Når du er ferdig, er det lurt å la de stå å herde litt -gjerne en uke. Til slutt behandler du de med Vintro Extreme lakk, som er egnet til overflater som må tåle mye fukt eller hard bruk.

Fargene velger du helt fritt, men det går fint an å leke seg med flere her. Velger du å blande litt, vil du nok oppleve at Vintro kalkmaling er utrolig godt egnet til nettopp det på grunn av sitt enorme innhold fargepigmenter!Som du ser, har jeg også brukt ganske mye vann -så mye vann som måtte til for å få den rette «looken» rett og slett. Her er det bare å prøve seg fram!
Pottene har fått litt forsskjellige nyanser, men det er de samme fargene som går igjen på alle for å skape en helhet blant variasjonen i farger og former! Her har jeg har brukt Brooklands, Teal, Eden og Nightfall.

Blir du bitt av basillen? Slapp av, det er helt normalt;-)

Skal prøve å få lagt ut flere utendørsprosjekter med idèer og bilder ganske snart!

 

Ingunn

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Vil du legge igjen en kommentar til meg, kan du gjøre det her:

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.