Mitt første år som forhandler av Vintro kalkmaling..

Vintro kalkmaling, fra grønn (fersk) til fargerik (erfaren)!

 

Det har gått både noen bokser med voks og kalkmaling, og mest av alt har det vært så utrolig kult! Jeg og Eli som var forhandler i Trondheim en stund hadde verksted hos meg samme dag som alle de nye knallfargene kom levert på døra! Og hvor mange vegger har ikke skiftet både farge og uttrykk på ett år….! Akkurat nå er grønne Brooklands en av favorittene!

 

Det vil si, jeg føler vel kanskje at jeg bare har passert sånn ca halvveis ut i alfabetet enda da. For er det EN ting som er sikkert, så er det at Vintro kalkmaling er et utrolig anvendelig produkt som kan brukes på så uendelig mange måter. Gjennom bloggen skal du selvfølgelig få bli kjent med alle Vintros produkter.

 

Vintros produkter, Vintro kalkmaling, Vintro Supreme, Vintro voks, Vintro Lakk og Vintro pensler.
Vintros produkter;  Vintro kalkmaling, Vintro Supreme, Vintro voks, Vintro Lakk og Vintro pensler.

 

Sortimentet inneholder nå:

  • Vintro chalk paint – kalkmaling beregnet på møbler og dekor.
  • Vintro Supreme – kalkmaling med sealer i til bruk på vegger og i tak.
  • Vintro håndmalt fargekart – 45 farger, både i Vintro chalk paint og Vintro Supreme.
  • Vintro voks – til etterbehandling og dekor på overflater malt med Vintro chalk paint.
  • Vintro lakk – til etterbehandling og dekor på overflater malt med Vintro chalk paint.
  • Pensler og vokspensel – både med syntetbust og naturbust spesielt produsert for, og egnet til kalkmaling.

 

Noen av mine prosjekter med Vintro kalkmaling det siste året.
Noen av mine prosjekter med Vintro kalkmaling det siste året.

 

Å male med Vintro kalkmaling, 1000 ideèr og ymse resultater – jeg deler mine erfaringer!

Jeg har gjort så utrolig mange forskjellige prosjekter i mitt første år som forhandler av Vintro kalkmaling!  Og gjerne stort sett holdt på med 5 forskjellige på en gang også.. Det er jo fordi det stadig dukker opp nye ideèr og spørsmål i hodet, og da blir jeg veldig nyskjerrig og utålmodig på å finne ut av det, og evt hvordan. Og på tross av alle lure og mindre lure tester, utprøvinger og konklusjoner, er hodet fortsatt fullt av ting jeg ønsker å prøve og har planer om å gjennomføre. Det er bare timene i døgnet som setter sine naturlige begrensninger, så her er det bare å følge med framover om du er nyskjerrig på kalkmaling, interessert i interiør eller leter etter ny inspirasjon til oppussing, redesign og dekor.  Her kan jeg garantere at det blir litt av hvert! Mange morsomme påfunn, nyttige erfaringer, brølere, aha- opplevelser, voks, underlag, maleteknikk, farger og fargekombinasjoner er bare noen av stikkordene.

 

Noe av det jeg får aller mest spørsmål om er kalkmaling på fliser. Bilde 1: før maling. Bilde 2: her er flisene malt, gjenstår bare litt finpuss, små justeringer og sjablong. Bilde 3: Ferdig flisgulv, malt med Vintro kalkmaling! Lekkert? Bilde 4: Blir både glad og litt stolt når man får slike bilder i retur fra fornøyde kunder!
Noe av det jeg får aller mest spørsmål om er kalkmaling på fliser! Bilde 1: Før maling. Bilde 2: Her er flisene malt, gjenstår bare litt finpuss, små justeringer og sjablong. Bilde 3: Ferdig flisgulv, malt med Vintro kalkmaling! Lekkert? Bilde 4: Blir både glad og litt stolt når man får slike bilder i retur fra fornøyde kunder!

Innlegg om kalkmaling på fliser

Positive tilbakemeldinger fortjener positive svar:-)

Jeg får mange henvendelser i form av mail og meldinger om enkelte av prosjektene, tusen takk for interessen, og for alle fine ord!  Jeg synes alle skal få et skikkelig svar når man både viser interesse, og tar seg bryet med å sende en henvendelse. Men etterhvert blir det ganske tidkrevende, og man rekker kanskje ikke alltid å gi et så utfyllende svar som man ønsker så nå skal jeg da prøve å formulere og dokumentere det dere lurer på så det er tilgjengelig for ALLE som er interessert.  Jeg kommer selvfølgelig fortsatt til å  besvare mail og andre henvendelser, og håper at å dele fremgansmåter, teknikker og fakta her, blir et godt verktøy og hjelpemiddel både for meg og dere der ute!

 

Flisgulv før og etter, malt med Vintro kalkmaling. Jeg gir deg de beste tipsene og en detaljert arbeidsbeskrivelse på hvordan man skal gå fram.
Flisgulv før og etter, malt med Vintro kalkmaling. Jeg gir deg de beste tipsene og en detaljert arbeidsbeskrivelse på hvordan man skal gå fram.

 

Kan man male fliser med kalkmaling?  -Både ja og nei..!

Å male fliser er vel ikke akkurat det prosjektet jeg ville anbefalt å starte med aller først kanskje, men siden jeg likevel får så mange spørsmål rundt nettopp dette temaet, kommer en utfyllende blogg om dette ganske snart. Her får du forhåpentligvis svar på de fleste spørsmålene rundt dette med å bruke kalkmaling på fliser. Når og hvor kan man bruke det og hvorfor/hvorfor ikke.. Hvilke muligheter finnes, hvordan ser det ut, hvor mye arbeid, hva skal du male med og hvordan skal du male osv osv. Detaljert arbeidsbeskrivelse på hvordan man går fram om man ønsker å male fliser, er like rundt hjørnet!

Populært:

Kalkmaling på fliser

 

Ingunn

 

Følg med!!

Facebook          Instagram          Pinterest          Google+

 

 

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Vil du legge igjen en kommentar til meg, kan du gjøre det her:

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.