Vintro kalkmaling kan brukes til ALT!!

 

Har du oppdaget alle mulighetene med kalkmalinga fra Vintro?

Den kan brukes til det meste og du kan skape din helt særegne og personlige stil! Her er noen eksempler på hva du kan bruke den til

 

Vintro kalkmaling fester på det meste! Her ser du eksempler på alt fra marmor, stein og fliser, til både tekstil og glass! Mulighetene er mange!

 

Genialt enkelt..  det klarer alle å forholde seg til!

 

EN maling uansett underlag, gir deg det riktige produktet til ditt bruk, uten at trenger å bruke masse tid på å finne ut hva du må ha til det ene og det andre prosjektet.

 

Man slutter å «samle» på halve bokser, og bunkre fullt i skuffer og skap med maling, siden den er så allsidig. Vips, bedre plass i hyllene!

 

Billig! Når Èn type maling, kan brukes til det aller meste, får man stort sett brukt opp boksene, istedet for å kaste en formue etter de har stått lenge nok som støvsamlere.

 

 Effektivt! Uten noe særlig med forarbeid kan du gå rett på moroa, og slippe alt styret med sliping og grunning.  Som på dette jenterommet:

 

 

Spar deg mye jobb, og spar både miljøet og lommeboka

Se så enkelt!

 

Jenterom i Vintro Supreme Amethyst, og et skap i laminat fikk nye fronter på noen minutter. Farger i tillegg til Amethyst; Olivia, Eden, Christabelle og Pearl.

 

Uttrykk og finish: Mange setter pris på at man slipper forarbeidet, og at den ikke lukter. Det gjør jeg også det, men den største årsaken til at jeg elsker Vintro, er de helt unike kvalitetene den ha med tanke på å male på alt, og oppnå ønsket effekt. Grove teksturer eller silkemyke overflater -her får du begge på en gang, og kan velge selv.

 

 

Uttrykk å DIGGE!!

 

Disse bildene er gode eksempler på  hvor stor forskjell det kan være fra et bruksområde til et annet, men like fullt er som skapt til oppgaven! Og da dukker det stadig opp nye ideèr også!

 

1: Vintage effekter i form av lag på lag med maling, slitte partier og patina i form av Vintro mørk voks. Alt dette og mere til!  Bare fantasien setter grenser her!

2: Den typiske kalkmalte veggen!

3: Malte marmorfelt på lampa, men det kunne like gjerne vært motsatt; at det var messingen som var malt, og marmoren som finn være!

 

Eksempler på 3 helt forskjellige måter å bruke Vintro kalkmaling på. Og fargene er Crystal eller Pearl over Eden med blank og mørk voks på, Teal er på veggen, og på lampa har de svarte feltene vært marmor.

 

 

God helg!       Ingunn

 

 

 

 

 

 

 

Oppdag Vintro kalkmaling du også!

OBS! Stor fare for å bli hekta!

 

 

 


 

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Vil du legge igjen en kommentar til meg, kan du gjøre det her:

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.