Gullfliser -ja takk! Vintro Metallic!!

Da ble det metalliske fliser på kjøkkenet!

– Vintro kalkmaling, Vintro Metallic og Vintro Extreme

-tilsammen rene kinderegget!

Både kjøkkeninnredning malt med maling fra Vintro. Vintro kalkmaling på kjøkkeninnredning og Vintro Metallic over Vintro kalkmaling på kjøkkenfliser.

Gi kjøkkenet en skinnende oppdatering ved å gi flisene et helt nytt utseende med Vintro Metallic maling

Velg mellom tre varianter; gull, sølv og rosègull.

Vintro Metallic gir mange muligheter for dekor og effekter. Ganske så ordinære og nøytrale kjøkkenfliser hatt fått et helt nytt utseende.

Flisene er først malt med ett strøk Vintro kalkmaling, så to strøk med litt forskjellig fargenyanse Vintro Metallic, for å skape et inntrykk av at flisene er sånn opprinnelig. Jeg er ikke så gla i malte fliser som ser malte ut, men legger heller litt mer tid i å skape et mer naturtro utseende.

Spennende og litt uvanlig fargebruk på skap kan gi deg et skikkelig statementkjøkken! Flisene er også malt i Vintro Metallic, så her blir det et lite hint av glam på det nyoppussede kjøkkenet!

Metallic er en utfordring å fotografere på et kjøkken som ikke har all verdens belysning for tiden, men flisene ser faktisk helt ekte ut, og jeg håper å få lagt ut både litt mer og litt bedre bilder når hele kjøkkenet er ferdig, og lyset også litt bedre.

Gull er forøvrig en flott kombinasjon til mørke blånyanser, og nøytaliserer også det kalde inntrykket blått kan gi.

Det er ikke sikkert det er nødvendig med Vintro Extreme lakk på toppen, da Vintro Metallic i seg selv er utrolig hardfør. Men siden det er kjøkkenfliser som kommer til å bli vasket og skurt ganske jevnt, tok jeg likevel det på toppen for å være helt sikker!

Vil du se mer av kjøkkenprosjektet og effekter malt med Vintro kalkmaling, har jeg lagt ut mer om det i et eget innlegg tidligere her: Nytt kjøkken med kalkmaling!

Skinnende blanke prosjekter!

Mitt førsteinntrykk av Vintro Metallic er at den er utrolig mye mer hardfør enn hva jeg hadde trodd på forhånd, og stiller seg inn i rekken med fantastiske kvalitetsprodukter fra Vintro!

Siden jeg ikke kjenner den så godt selv enda, valgte jeg å legge ett strøk Vintro Extreme Lakk over de nye flisene mine, så er jeg ihvertfall helt sikker på at jeg ikke trenger å male de på nytt! Men til vanlig bruk er det ikke nødvendig, og det er vel som med den som med alle andre produkter fra Vintro; den setter en helt ny standard for denne typen produkter, og produktene holder kvalitet  laaaaangt utover hva Vintro selv lover.

Vintro Metallic i sølv, gull og rosègull er nå å finne på de lekre håndmalte fargekartene fra Vintro!

Gleder meg til enda mer glitter og glam, og til å teste og se hva slags muligheter vi får når vi nå har fått Vintro Metallic inn i sortimentet!

Til mitt prosjekt med maling av flisene over kjøkkenbenken brukte jeg;

1 liter Vintro kalkmaling

(brukte selvfølgelig på langt nær en liter, men en liten boks ville blitt for liten til dette prosjektet)

1 boks Vintro Metallic, 250 ml (dekker ca 10 m2)

1 boks Vintro Extreme lakk, 500 ml (dekker ca 10 m2)

Produkter og tilbehør finnes selvfølgelig i nettbutikken, for deg som har lyst til å prøve noe lignende selv;

Til nettbutikken

Har mer enn nok rester igjen av alle produktene til å gyve løs på kjøkkenbenken også! Og det er også planen, men ikke riktig denne uka akkurat.

Mer til kjøkkenet i tidligere innlegg;

betonglook på benkeplate (bildet)

Nytt kjøkken med kalkmaling

Før og etter: Få helt «ny» benkeplate med Vintro kalkmaling! Før jeg brukte kalkmaling på den, var benkeplata i lakkert furu, synes resultatet ble ganske så tøft, og det er ingen som tror at det ei furuplate opprinnelig!

Håper å se noen av deres metallic-prosjekter snart, og setter alltid stor pris på at dere sender meg bilder av det dere holder på med av forskjellige prosjekter og påfunn! Tusen takk til alle dere!

Ingunn

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Vil du legge igjen en kommentar til meg, kan du gjøre det her:

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.