Rocka kommode sort og gull!

Helmatt, helsvart og gullende god igjen!

Det er håp for bortgjemte møbler og fortrengte gamle skatter som har sett bedre dager..  Time to let it shine! 

Vintro kalkmaling for møbler er et helt annet produkt enn kalkmaling beregnet for vegg. Oppdag nye fantastiske og lettvinte muligheter til oppussing av møbler og interiør!
Kommode med noe rocka personlighet! Vintro kalkmaling er en dekorativ maling med alle muligheter for å skape personlige uttrykk, effekter, maleteknikker og dekor! Hele kommoden er malt i Vintro kalmaling i fargen Victorian black, og fronten er belagt med gullfarget bladmetall.
Kalkmaling trenger overflatebehandling i form av en forsegling som gjør den motstandsdyktig mot flekker fra fukt og fett. Kommoden er behandlet med Vintro voks, som gir en superlekker matt finish samtidig med å fremheve det rike innholdet av fargemineraler som kjennetegner alle Vintros farger.
Bladmetallet er lakket med Vintro Satin lakk, som gir en smidigere og enklere påføring enn voks, og Satin-lakken tar vare på metallets blanke overflate.
Lampefoten har fått ett strøk Vintro matt lakk, som er enklere og smidigere og raskere å påføre enn voksen, men tar vare på en matt finish!
Selv synes jeg det er viktig at ting varer over tid, og at det tåler den bruken det er tenkt til og blir utsatt for. Når voksen har herdet over litt tid -minimum 3-4 uker, anbefaler jeg å lakke de fleste bruksflater som f.eks benker, bord o.l med et par tynne strøk Vintro matt lakk eller Vintro Extreme matt lakk. Det gjør flaten for sterkere mot slitasje og bruksmerker.
Etter at voksen var ferdig herdet, har toppen på kommoden fått litt ekstra omsorg og beskyttelse i form av to tynne strøk Vintro matt lakk. Det forlenger levetiden og gjør den mer slitesterk.
Details! Yes -it`s all…….
One of a kind lampeskjerm med fjær i svart og turkis!
Når jeg ser lampa som den er nå, er det vanskelig å huske hvordan den så ut før.. Lampefoten er i messing og marmor, men har nå fått svarte felter der det tidligere var marmor. Malt med Vintro kalmaling i Victorian black.
Store kontraster i form av farge og/eller glans kan være en enkel, men effektfull måte å skape et litt edgy uttrykk. Her gir det stor effekt med bruk av flere store kontraster.
Fargene på lokasjon og omgivelser, kunne nesten vært bestilt for denne photoshooten så godt som det passer inn!
Stilig photoshoot og lokasjon ga mange lekre bilder med fantastisk naturlig vinterlys, og utrolige farger! Detaljbilde av lampefoten, hvor de svarte feltene er en liten twist og modernisering av den opprinnelige lampefoten. Lettvint og enkelt -malt med kalkmaling!
Det kommer nok ikke som noen overraskelse at denne lampeskjermen ikke fulgte med lampa.. One of a kind – lampe, må selvfølgelig også ha one of a kind – lampeskjerm!
For et par! Liker resultatet med inntrykk av at disse to alltid har hørt sammen, selv om de er fra to forskjellige tidsepoker og i utgangspunktet har helt ulike særpreg stil! Og det kun ved bruk av litt svart kalkmaling! Fantastisk!

Vil du legge igjen en kommentar til meg, kan du gjøre det her:

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.