Så hvordan havnet jeg her… i en blogg om kalkmaling..

HMM.. BLOGG??!

Om noen hadde sagt til meg for et år siden at jeg skulle begynne å blogge, hadde jeg ledd. Høyt! For jeg er vel ikke en typisk blogger akkurat. Eller? Kanskje det er nettopp det jeg er. Det kommer vel an på hvordan man definerer en blogger, og de kommer jo i mange varianter både når det gjelder tema og innhold.  Også  hvor dette er mangelvare, eller av dårlig kvalitet. At jeg ikke er en «typisk» blogger, er vel fordi jeg ikke er akkurat det man vil kalle overivrig på å dele personlige ting og tang rundt omkring på nett og sosiale medier. Men det finnes jo mange gode blogger som ikke er av spesielt pesonlig eller privat karakter. den kan jo like gjerne være tema- eller interessebasert. Og generelt synes jeg det er utrolig mange der ute som er flinke til å blogge og inspirere med et tydelig tema!

BLOGG IT IS!

På mange måter er jeg jo også en veldig typisk blogger. Jeg liker å skrive, og jeg er nok også på mange områder bedre på å formidle skriftlig enn muntlig. Rettskriving og kommaregler er vel også ganske ok, så da er det bare resten igjen da! Tema og innhold.  Det er jo klart og tydelig, og var også hovedårsaken til at det ble en blogg. Grunnleggende kunnskap om produkter og teknikker kan alle lære seg, men jeg håper også å kunne formidle spennende tekster og kreativ inspirasjon i form av nye ideèr og løsninger på ting. Et nyskjerrig, og kreativt hode med tanker som alltid spinner, ender ofte opp i noe helt annet enn først planlagt! Siden oppstart, har jeg fått så mange henvendelser fra fjern og nær med tilbakemeldinger på at de liker det jeg gjør. Og det er fantastisk å få bekreftet at det man gjør, inspirerer! Og da er det selvfølgelig mye spørsmål og interesse rundt både produkter og teknikker.

ET UTFYLLENDE SVAR PÅ SPØRSMÅLET…

Jeg synes at når folk har tatt seg bryet med å gi en tilbakemelding og vise interesse for noe man selv legger ut på nett med nettopp det som mål – ja, da fortjener de et skikkelig svar også! Det prøver jeg på så langt jeg strekker til, men må innrømme at det er tidkrevende, og at jeg i mange tilfeller skulle ønske jeg hadde enda bedre tid.  På mange måter gjør jeg samme jobben mange ganger, da det ofte er spørsmål rundt de samme temaene eller bildene.

 

SÅ TAKK SKAL DERE HA – OG VÆRSEGOD!

Så nettopp det er bakgrunnen for bloggen; et oppslagsverk og en inspirasjonskilde for både meg selv og interesserte. Da må man bare føle seg priviligert! Og fordelene er; alle får svar, og mere til. Bilder, beskrivelser, informasjon om hva jeg har brukt, hvordan jeg har gjort det osv. Og jeg får gitt alle et utfyllende svar! Selvfølgelig  tar det tid å skrive blogg om man vil at det skal se litt ordentlig ut. Skrive passende tekster med bilder, linker etc,  men så sparer man mye tid til å besvare og forklare og fortsatt føle det ikke var godt nok. Nå kan jeg isåfall svare med en link til akkurat det temaet spørsmålet omhandler. Men litt tid vil det nok ta før svar på alle spørsmål er å finne her da… men en god begynnelse er det! Meld deg gjerne på nyhetsbrevet, så kan du holde deg oppdatert om det som kommer!

Ingunn

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Vil du legge igjen en kommentar til meg, kan du gjøre det her:

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.