Mal betonglook på glass med Vintro kalkmaling!

Vintro kalkmaling fester på alt – også på glass!

Jepp, det gjør den faktisk! Det eneste du må gjøre før du setter i gang, er å sørge for en fettfri overflate. Vask grundig med salmiak eller lignende, også er det bare å sette i gang! Da er det bare å ta for seg fargekartet, og velge ønsket farge, evt farger. Her har jeg valg å lage betonglook på glasset, så da velger jeg farger deretter.

Forskjellige fargetoner gir overflata mer liv. Det er flere å velge blant, her har jeg brukt Paloma, Crystal og Cloudburst, men det kunne like gjerne vært Dove, Midnight og Pearl.

Ta utgangspunkt i det du har, om du har noen av de fra før, og suppler med et par av de andre variantene.

Fester og dekker!

Ikke det beste bildet, men må ta det med så du får se på nært hold hvor godt Vintro kalkmaling faktisk både fester og dekker! Jeg blir nesten like imponert hver gang selv. Har du noen gang prøvd å male på glass, vet du at det ikke nødvendigvis er det enkleste, og at det stiller høye krav til maling og verktøy. Her har jeg begynt med fargen Paloma, og bildet taler vel i grunnen for seg selv. Det sitter som bare det, og dekkevnen er det overhodet ingenting å si på.

Konsistensen på kalkmalinga velger du utifra både hva slags underlag du har, og hva slags overflate du er ute etter. Her legger jeg den litt tykk siden jeg vil bygge en overflate med grov tekstur for å få det til å ligne betong.

 

Vasen er opprinnelig av glass, men det er det ingen som kommer til å tro når den er ferdig malt..

Mal deg til betonglook!

Først og fremst er det jo om å gjøre å få et dekkende resultat. Når du er ferdig med det første strøket, skifter du farge, og går over der det ikke dekker helt. Så er det bare å bruke de forskjellige fargene litt vekselvis på kryss og tvers for å bygge tekstur. Her vil du også få fin effekt av fargeforskjellene. Du trenger ikke vente på at noe skal tørke i mellom strøkene. Vintro kalkmaling tørker kjempefort, og om fargene blir litt blandet i hverandre, har det ingen verdens ting å si i dette tilfellet. Mye trolig vil det uansett gjøre resultatet bare enda bedre i dette tilfellet.

Bygg tekstur for «ekte» betonglook med flere lag kalkmaling.

 

Glassflaskene har fått en helt annen overflate med grov tekstur av lag på lag med kalkmaling.

Ferdig resultat:

Ferdig! Vintro kalkmaling i forskjellige grånyanser, kombinert med grov tekstur, gir en naturtro betonglook.

Gjenbruk:

Glassflaskene har fått nytt bruksområde og fungerer perfekt som lysestaker!

Rask og enkel måte å oppdatere ting og tang i skuffer og skap! Og passer det ikke med betonglook, finne du garantert en farge på fargekartet som faller i smak! Hele 45 lekre, dype fargetoner har du å velge blant, og alle 45 finnes også som ekslusiv veggmaling; Vintro Supreme! Godt tips som synes det er vanskelig å sette sammen farger, og få en helhet eller riktige toner til å matche og fungere sammmen..

Lykke til!

Mer betong: «betonglook» med Vintro kalkmaling

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Vil du legge igjen en kommentar til meg, kan du gjøre det her:

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.